Okrugli stolovi

Organiziramo okrugle stolove s raspravama i konferencije kako bismo pokrili aktualne teme vezane uz energetsku tranziciju, promjene na tržištu električne energije, niskougljične tehnologije, zelene financije, ESG i ostale relevantne teme zelene tranzicije.

Dovodimo vam kompetentne i stručne paneliste i goste te pružamo priliku da čujete najnovija događanja, najave promjena u regulatornom okviru, nove zanimljive projekte i informacije.

Održani okrugli stolovi

Treći okrugli stol

07. lipnja 2024. održan je 3. po redu okrugli stol u organizaciji XEnergy – Mreže za promicanje žena u energetskoj tranziciji, i ovaj puta tema je bila izuzetno aktualna: “Skladištenje energije u funkciji fleksibilnosti elektroenergetskog sustava i integracije OIE“.

Pročitaj više

Drugi okrugli stol

Udruga XEnergy – Mreža za promicanje žena u energetskoj tranziciji organizirala je okrugli stol „Najvažniji rizici poslovanja u 2024. godini. – Strategije upravljanja u hrvatskim kompanijama“ koji je ponudio poglede različitih industrija i sektora na poslovne rizike koji nas očekuju u sljedećoj godini

Pročitaj više

Prvi okrugli stol

Udruga XEnergy – Mreža za promicanje žena u energetskoj tranziciji okupila je vodeće energetske stručnjake koji su raspravili otvorena pitanja nove reforme tržišta električne energije te iznijeli 5 smjernica ključnih za uspješnu provedbu energetske tranzicije u Hrvatskoj.

Pročitaj više

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!