Edukacije

Edukativni programi

Reagiramo promptno na sve nove okolnosti, izmjene zakona i regulative te za naše članice i članove organiziramo različite edukacije putem okruglih stolova, seminara i webinara.

XEnergy kroz svoje edukativne programe pokriva različite teme važne za sve naše članice i članove koji se bave održivom energetikom, projektima obnovljivih izvora i energetske učinkovitosti, inovativnim tehnologijama, zelenim financijama i ostalim povezanim područjima.

Pratite na našim web stranicama najave događanja, prijavite se i iskoristite sve prednosti izvrsnih predavača, aktualnih rasprava i poticajne atmosfere

Održane edukacije

2. XEnergy edukacija

XEnergy je 11. travnja uspješno organizirao drugi ciklus jednodnevnih edukacija o ugovaranju kupoprodaje zelene električne energije, odnosno sklapanju PPA ugovora.

Izuzetno uspješna prva edukacija, održana u veljači, pokazala je kako postoje još mnoge nedoumice oko kojih su polaznicima i ovaj put pomogli stručnjaci XEnergyja Minea Skok, Tina Jakaša, Martina Vajdić i Saša Jovičić te naši gosti iz tvrtke Professio Energia Marko Karan i Miroslav Nikolić.

Pročitaj više

1. XEnergy edukacija – PPA Ugovori

XEnergy je uspješno održao prvu PPA edukaciju pred prepunom dvoranom od čak 50 polaznika. Na jednodnevnom radionici naši su predavači objasnili praktične strategije, mehanizme i instrumente uspješnog ugovaranja i potpisivanja ugovora o kupnji obnovljive energije.

Pročitaj više

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!