Još jedno zanimljivo networking događanje

U četvrtak 23. travnja smo se družili na još jednom zanimljivom networking događanju kojeg smo organizirali s našim korporativnim članom Privrednom bankom Zagreb. Čuli smo izuzetno korisne i vrlo konkretne informacije o održivom financiranju putem tržišta kapitala od naših gostiju Vedrane Jelušić Kašić i Gorana Kursana.

S obzirom da trendovi u EU pokazuju da je sve više izdanja obveznica povezanih s održivim razvojem, bilo je izuzetno zanimljivo čuti o situaciji i mogućnostima u Hrvatskoj gdje je u protekle dvije godine izdano održivih obveznica u iznosu od gotovo 350 milijuna eura. Navedeni način ulaganja predstavlja mogućnost investitorima svoja sredstva uložiti u projekte koji imaju utjecaj na ekološki, društveni i upravljački aspekt poslovanja i razvoj gospodarstva i društva u cjelini. Privredna banka Zagreb., članica Intesa Sanpaolo Grupe, ima veliko iskustvo i predvodnik je na tržištu kao agent izdanja obveznica za 32 korporativna klijenta pomogavši prikupiti preko 1,65 milijardi eura sredstava za financiranje.

Na linku ispod možete pogledati prezentaciju koja je pratila predavanje: Održivo financiranje putem tržišta kapitala.

Upravo ovakva događanja važan su dio XEnergy networking platforme te našim članicama i članovima pružaju priliku doći do aktualnih i važnih informacija te se družiti u poticajnom i ugodnom društvu. Pogledajte djelić atmosfere.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)