Nazad
26. svibnja 2024.

Još jedno zanimljivo networking događanje

U četvrtak 23. travnja smo se družili na još jednom zanimljivom networking događanju kojeg smo organizirali s našim korporativnim članom Privrednom bankom Zagreb. Čuli smo izuzetno korisne i vrlo konkretne informacije o održivom financiranju putem tržišta kapitala od naših gostiju Vedrane Jelušić Kašić i Gorana Kursana.

S obzirom da trendovi u EU pokazuju da je sve više izdanja obveznica povezanih s održivim razvojem, bilo je izuzetno zanimljivo čuti o situaciji i mogućnostima u Hrvatskoj gdje je u protekle dvije godine izdano održivih obveznica u iznosu od gotovo 350 milijuna eura. Navedeni način ulaganja predstavlja mogućnost investitorima svoja sredstva uložiti u projekte koji imaju utjecaj na ekološki, društveni i upravljački aspekt poslovanja i razvoj gospodarstva i društva u cjelini. Privredna banka Zagreb., članica Intesa Sanpaolo Grupe, ima veliko iskustvo i predvodnik je na tržištu kao agent izdanja obveznica za 32 korporativna klijenta pomogavši prikupiti preko 1,65 milijardi eura sredstava zafinanciranje.

Na linku ispod možete pogledati prezentaciju koja je pratila predavanje: Održivo financiranje putem tržišta kapitala.

Odrzivo-financiranje-putem-trzista-kapitala-PBZ- Preuzmi

Upravo ovakva događanja važan su dio XEnergy networking platforme te našim članicama i članovima pružaju priliku doći do aktualnih i važnih informacija te se družiti u poticajnom i ugodnom društvu. Pogledajte djelić atmosfere.

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!