Networking eventi

Izuzetno bitan faktor uspješnog razvoja karijera vezan je uz poslovne kontakte i networking. Stoga u okviru naše Mreže za promicanje žena u energetskoj tranziciji XEnergy nudimo različite oblike i načine povezivanja s kolegicama i kolegama.

S obzirom da je XEnergy zamišljen kao networking platforma u okviru koje će se naše članice i članovi družiti, razmjenjivati iskustva i mišljenja, cilj nam je kroz različita događanja pružiti priliku za ugodno i korisno druženje. Organiziramo gostujuća predavanja, after-work evente, studijske posjete i druga događanja kako bismo svi zajedno proveli vrijeme u veseloj i opuštenoj atmosferi.

Iskoristite sve prednosti networkinga i unaprijedite svoju karijeru!

Održani eventi

Networking i druženje na Wind&Wine pre-summer partyju

Družili smo se na Wind&wine pre-summer partyju s brojnim našim članicama, članovima i partnerima. Uživali smo u izvrsnom vinu našeg partnera i sponzora Vinarije Galić, finoj hrani koju je osigurao naš novi korporativni član tvrtka Upgrade i, najvažnije, u odličnom društvu. Dočekali smo ljeto na najbolji način 😊

Pročitaj više

Još jedno zanimljivo networking događanje

U četvrtak 23. travnja smo se družili na još jednom zanimljivom networking događanju kojeg smo organizirali s našim korporativnim članom Privrednom bankom Zagreb. Čuli smo izuzetno korisne i vrlo konkretne informacije o održivom financiranju putem tržišta kapitala od naših gostiju Vedrane Jelušić Kašić i Gorana Kursana.

Pročitaj više

Proslavljen 1. XEnergy rođendan!

Proslavili smo naš 1. rođendan sa mnogobrojnim članicama i članovima, partnerima i dragim prijateljima koji su od samog početka prepoznali XEnergy kao relevantnog dionika u zelenoj i pravednog energetskoj tranziciji. Hvala vam svima na podršci tijekom prve godine dana te na predivnom druženju i izuzetno veseloj proslavi. Velika zahvala ide Upravnom odboru, Savjetodavnom odboru i svim našim članovima, kako individualnim, tako i korporativnim. Naš sponzor 1. XEnergy rođendana, tvrtka TTCables, inače naš korporativni član, pobrinula se da ne nedostaje fine hrane, piće i muzike.

Pročitaj više

Održano predavanje Vladislava Veselice

XEnergy je networking platforma u okviru koje naše članice zajedno s muškim kolegama imaju priliku povezati se, saznati nove informacije te ojačati svoju mrežu poznanstava. U srijedu 28. veljače, u divnim prostorima našeg dragog partnera Grupe KONČAR, svjedočili smo jednom takvom primjeru.

Pročitaj više

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!