Nazad
25. svibnja 2024.

Susret sa ženama veleposlanicama u Hrvatskoj

U utorak 21. svibnja, u organizaciji XEnergyja i Ureda Europske investicijske banke (EIB) u Hrvatskoj održali smo vrlo uspješan susret sa ženama veleposlanicama u Republici Hrvatskoj. Neformalna atmosfera u kojoj je održan događaj pod nazivom “Vrijeme za uključivo vodstvo: uloga žena u energetskoj tranziciji” omogućila je produktivnu raspravu i razmjenu ideja.

Bila je čast pozdraviti cijenjene veleposlanice u Hrvatskoj: Nj.E. Elmu Kovačević-Bajtal, Nj.E. Ivu Krulevu, Nj.E. Jessicu Blitt, NJ.E. Suwartini Wirta, Nj.E. Charlotte van Baak, Nj.E. Paulu Leal da Silva, gđu Zrinku Ujević i gđu Karimu Benkirane te im predstaviti vrijednosti XEnergyja, naša postignuća u prvoj godini i nove projekte.

Na sastanku je istaknut potencijal za suradnju i buduća partnerstva usmjerena na osnaživanje žena u području zelene energije. Istražili smo mogućnosti suradnje na promicanju ženskog leadershipa i pokretanja održivih inicijativa. Produktivne rasprave postavile su temelje za buduću suradnju i djelotvorne projekte.

Zahvaljujemo našim počasnim gostima i našem domaćinu i glavnom partneru XEnergyja Grupi KONČAR te gospodinu Gordanu Kolaku na toplom gostoprimstvu.

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!