Nazad
8. prosinca 2023.

XEnergy edukacija - PPA Ugovori

XEnergy – Mreža za promicanje žena u energetskoj tranziciji poziva Vas na edukaciju za Ugovaranje kupnje obnovljive energije odnosno sklapanje Power Purchase Agreementa (PPA) koja će se održati 15. veljače 2024. u Zagrebu. Edukacija je namijenjena našim članovima, ali i svim zainteresiranima.

Predavači su istaknuti stručnjaci i članovi XEnergy s dugogodišnjim iskustvom rada i praćenja tržišnih trendova: Minea Skok, Tina Jakaša, Saša Jovičić i Martina Vajdić, a konkretan primjer potpisanog PPA ugovora prezentirat će Mario Klarić. Njihova stručnost jamči vrhunsku kvalitetu edukacije i relevantne informacije koje će doprinijeti vašem profesionalnom usavršavanju. Prijavite se, unaprijedite svoje znanje i kompetencije o ovoj izuzetno aktualnoj i važnoj temi te postanite relevantan sudionik tržišta električne energije. Edukacija će pružiti sudionicima priliku postavljati pitanja predavačima, kao i razmjenjivati mišljenja i iskustva te će interakcija i umrežavanje značajno doprinijeti vašem profesionalnom razvoju.

Cilj XEnergy je poticanje održivog razvoja kroz podizanje kapaciteta svih dionika na tržištu o novim modelima ugovaranja kupnje obnovljive energije. Važno nam je osnažiti stručnu zajednicu te pridonijeti boljem razumijevanju i primjeni inovacija u području energetike. Naša uloga je povezivanje svih tržišnih sudionika i stvaranje prilika za poslovnu suradnju na području obnovljive energije te želimo i kroz programe edukacije dati svoj doprinos.

Radujemo se vašem sudjelovanju i zajedničkom radu na stvaranju energetskih rješenja budućnosti!

Broj polaznika je ograničen, a prijave su u tijeku na sljedećem linku:

LINK ZA PRIJAVU

Cijena edukacije:

300 Eur, za članove XEnergy 220 Eur. Ukoliko postoji obveza, iznos se uvećava za porez na dodanu vrijednost.

Detaljan program edukacije možete vidjeti u nastavku:

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!