Nazad
25. listopada 2023.

Marsh Hrvatska - novi korporativni član

Korporativno članstvo XEnergy proširilo se s novim članom – Marsh Hrvatska koji nudi specifične ekspertize u području osiguranja, reosiguranja i upravljanja rizicima, pogotovo u sektoru energetike.
Marsh McLennan je najveća svjetska korporacija za upravljanje rizikom (NYSE: MMC) sa 150-godišnjom tradicijom poslovanja. Marsh McLennan broji više od 85.000 zaposlenih te posluje u više od 550 ureda u 130 zemalja svijeta. Ukupni prihodi su u 2022. godini bili veći od 20 milijardi dolara. U Hrvatskoj Marsh posluje kao broker u osiguranju i reosiguranju, a od 2023. godine u svoje poslovanje putem nove strategije Marsh McLennan integrira sva 4 globalna brenda: Marsh , Mercer , Oliver Wyman i Guy Carpenter. Globalna ekspertiza na lokalnoj razini uz lokalne poznavatelje tržišta njihova su važna prednost.

U razvijenim zemljama, a pogotovo u zemljama Europske unije, ovlašteni brokeri u osiguranju i reosiguranju nezaobilazan su dio poslovanja svakog ozbiljnog poduzeća i imaju jedinstvenu ulogu u zaštiti ugovaratelja osiguranja (poduzeća). Bez ovlaštenog brokera osposobljenog za kvalitetnu analizu pokrića i rizika teško je sklopiti korektan ugovor sa svim potrebnim pokrićima i istodobno transparentno poslovati.

Ured Marsh Hrvatska uz „uobičajene“ vrste osiguranja usko je specijaliziran za osiguranja za koja su potrebna specifična znanja, primjerice osiguranje od menadžerskih odgovornosti, kibernetičko osiguranje, osiguranje potraživanja te reosiguranje u svim sektorima, od kojih se posebno ističe sektor energetike. Duboko specijalizirane kvantitativne vještine i sofisticirano modeliranje osiguravaju da su njihovi klijenti izvrsno informirani i pripremljeni za donošenje odluka o riziku i kapitalu.
Želimo dobrodošlicu našem novom članu te se veselimo suradnji!

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!