Nazad
7. svibnja 2024.

Novi korporativni član - Monter-Strojarske montaže d.d.

Naš novi korporativni član je tvrtka Monter-Strojarske montaže d.d., vodeća hrvatska kompanija specijalizirana za izgradnju cjevovoda za transport plina, nafte i vode, te jedna od najiskusnijih tvrtki u izgradnji i održavanju industrijskih postrojenja, infrastrukturnih objekata i proizvodnji procesne opreme.

Održivost i zaštita okoliša temelj su njihovog poslovanja. Kako nam je naglasio predsjednik Uprave Stjepan Novak, “sve naše aktivnosti usmjerene su prema ostvarivanju vizije čistog i zdravog okruženja koje će koristiti cijeloj zajednici, našim zaposlenicima i korisnicima. Kao predsjednik Uprave, ponosan sam na kontinuiranu posvećenost naše tvrtke visokoj kvaliteti izvedenih radova, inovacijama i razvoju naših zaposlenika. Ti elementi ključni su za više od 75 godina našeg uspješnog poslovanja. Naša predanost održivosti i zaštiti okoliša reflektira se u našim praksama i procesima, čime minimiziramo utjecaj na okoliš tijekom svih naših aktivnosti. Kao tvrtka sa znanjem i iskustvom izgradnje visokotlačnih cjevovoda i industrijskih postrojenja, jedan smo od temelja energetske tranzicije te pružamo podršku našim klijentima prilikom prenamjene postojeće i izgradnje nove infrastrukture za transport i ekonomski održivu upotrebu energenata nove generacije.”

Posebno nam je drago što naš novi korporativni član aktivno promiče inkluzivnost, a žene imaju ključne voditeljske pozicije gdje razvijaju projekte koji potiču očuvanje okoliša, istovremeno osnažujući žene da preuzmu vodeće uloge u tom procesu. Kako ističe predsjednik Uprave: “S ponosom mogu istaknuti da smo spremni preuzeti najzahtjevnije projekte i doprinijeti stvaranju zelene budućnosti, uz potpunu ravnopravnost spolova koja je ključna za ostvarivanje održivosti u energetskom sektoru.”

Dobro nam došli i veselimo se suradnji!

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!