Nazad
26. rujna 2023.

Hitachi Energy – novi korporativni član

Hitachi Energy je globalni tehnološki lider koji djeluje u više od 140 zemalja svijeta i zapošljava oko 40 000 ljudi. U regiji posluje objedinjen u Balkan Cluster koji sačinjavaju Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Srbija, a čije sjedište je u Zagrebu.

Klijentima u komunalnim, industrijskim i infrastrukturnim sektorima nudi inovativna rješenja i usluge u cijelom lancu vrijednosti. Isporučuje širok portfelj proizvoda, sustava i rješenja kao i usluge održavanja i savjetovanja kako bi zadovoljio potrebe energetskog sustava koji se razvija. Pomažu u planiranju, izgradnji, upravljanju, optimiziranju i održavanju energetske infrastrukture svojih kupaca, istovremeno povećavajući ukupnu fleksibilnost i otpornost. Njihove tehnologije i usluge omogućuju sigurnu i učinkovitu integraciju, prijenos i distribuciju centralizirane i distribuirane energije proizvedene iz konvencionalnih i obnovljivih izvora. Svojim tehnološkim rješenjima pomaže zadovoljiti sve veću potražnju za električnom energijom – pristupačno, pouzdano, održivo i na moderan način.

U zajedničkom djelovanju s kupcima i partnerima Hitachi Energy razvija pionirske tehnologije i omogućuje digitalnu transformaciju potrebnu za ubrzavanje energetske tranzicije prema ugljično neutralnoj budućnosti. Aktivno radi na unaprjeđenju svjetskog energetskog sustava kako bi postao održiviji, fleksibilniji i sigurniji uz uravnoteženje društvene, ekološke i ekonomske komponente.

Radujemo se da se i Hitachi Energy pridružio našoj mreži, dobrodošli!

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!