Nazad
18. listopada 2023.

Doğus grupa - naš novi korporativni član

S velikim zadovoljstvom predstavljamo našeg novog korporativnog člana – moćnu Doğus grupu, jedan je od najvećih konglomerata privatnog sektora u Turskoj, s portfeljem od 250 tvrtki u 7 industrija. U Hrvatskoj je Doğus grupa poznata kao prvi turski investitor u našu zemlju, a prisutna je već 12 godina u hrvatskom turizmu. Sagradila je do sada lanac marina i hotele, međutim te je projekte u međuvremenu prodala, a trenutno razvija najzahtjevniji i najvrjedniji projekt – rekonstrukciju hotela Maraska u Zadru.

To će biti prvi hotel u Hrvatskoj pod luksuznim brendom Hyatt. Maraska je trenutno jedini, ali i najveći Doğusov projekt u Hrvatskoj, koji ne podrazumijeva samo hotelsku djelatnost već i razvoj brendiranih nekretnina. Hotel Maraska će biti vrhunski hotel sa rezidencijskim kompleksom visokoluksuznih stanova.

Burak Baykan, regionalni direktor SEE Doğuş grupe bio je predsjednik Tursko-hrvatskog poslovnog vijeća, dugogodišnji član upravljačkog tima, a od prosinca 2022. i predsjednik Udruge stranih ulagača u Hrvatskoj.

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!