Nazad
6. prosinca 2023.

Novi korporativni član - TT cables 

XEnergy širi svoje članstvo te s velikim zadovoljstvom predstavljamo novog korporativnog člana – TT cables. TT cables u suradnji s XEnergy žele istaknuti svoju posvećenost održivosti, te pripomoći pri promicanju žena u energetskoj tranziciji.

TT cables vodeći su regionalni proizvođač niskonaponskih kabela, a zajedno sa svojih pet podružnica imaju preko 350 zaposlenih te izvoze u više od 50 država diljem svijeta. Posjeduju ISO 14001 certifikat za upravljanje okolišem i surađuju s lokalnim partnerima kako bi potpuno reciklirali većinu otpadnih materijala. Cilj im je digitalizacija poslovnih procesa što će također značajno utjecati na njihov put prema niskougljičnoj budućnosti.

TT kabeli kombiniraju modernu tehnologiju velikih europskih proizvođača strojeva, mlado i motivirano osoblje, te iskusne inženjerka i inženjere s razumljivom vizijom kako prodrijeti na zahtjevno tržište kabela. Osnovani su 2008. godine te danas opskrbljuju sve glavne veletrgovce i stručnjake za kabele u Europi, Africi, Bliskom istoku, pa i tržište Sjeverne Amerike.

Osim korištenja obnovljivih izvora energije poput hidroenergije, planiraju izgradnju solarnih elektrana za vlastite potrebe. Njihova predanost održivim poslovnim praksama ogleda se i kroz postavljanje ambicioznih ciljeva smanjenja emisija stakleničkih plinova, te objavljivanjem prvog ESG izvještaja koji naglašava transparentnost, odgovornost i pozitivan utjecaj na okoliš i zajednicu.

Želimo dobrodošlicu našem novom članu te se veselimo suradnji!

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!