Nazad
16. siječnja 2024.

Forte Solar - naš novi korporativni član

Naš novi korporativni član je Forte Solar d.o.o., jedan od vodećih graditelja solarnih elektrana u Dalmaciji s preko 50.000 postavljenih panela. Forte Solar pruža potpuna rješenja za izgradnju solarnih elektrana, od savjetovanja, projektiranja, izgradnje, izrade kompletne dokumentacije do održavanja. Njihove reference uključuju izgradnju solarnih elektrana za hotelske komplekse kao što su Sunčani Hvar i Hotel Mondo Split, firme prehrambene industrije kao što su Premis Makarska, Lepi Dečki Čakovec, Narona Impex Metković, Frigo Bonsai Opuzen te mnoge druge firme kao što su Kingtrade Makarska, Max&Moris Split, Jasenka Opuzen, Termodinamika Split itd.

S obzirom na veliki i rastući interes tvrtki i kućanstava za ugradnjom vlastitih solarnih elektrana kako bi smanjili troškove električne energije i ovisnost o tržišnim fluktuacijama, Forte Solar se ubrzano širi i nudi veliko iskustvo i kompletna rješenja za izgradnju solarnih elektrana.

Drago nam je da se naše korporativno članstvo širi i na mala i srednja poduzeća koja aktivno doprinose energetskoj tranziciji.

Dobro nam došli!

Pretplati se na newsletter

Unesite svoju e-mail adresu za prijavu.

Molimo, pričekajte...

Hvala na Vašoj prijavi!