Postani član

Pridružite nam se, iskoristite sve prednosti članstva te dajte svoj doprinos radu XEnergy. Nudimo dvije vrste članstva – individualno i korporativno, kao i različite sponzorske pakete koji pokrivaju različite potreba poduzeća i institucija. Slobodno nam se obratite za više informacija.

Individualno članstvo

Članstvo je otvoreno svakoj punoljetnoj ženskoj i muškoj osobi, kao i pravnoj osobi, koje podržavaju ciljeve XEnergy. Članstvo potvrđuje Upravni odbor temeljem ispunjene prijavnice.

Godišnja individualna članarina iznosi 50 Eura, za studente i alumnije poslijediplomskih studija 40 Eura, a za studentice diplomskog studija 20 Eura.

Ispunite prijavnicu te nakon potvrde Upravnog odbora postajete član naše Mreže. Iskoristite sve prednosti različitih programa i aktivnosti koje vam nudimo:

Članstvo vam nudi slijedeće beneficije:

  • Pristup najnovijim informacijama i  mreži kontakata ženskih i muških profesionalaca koji se bave energetskom tranzicijom;
  • Pristup informacijama o aktualnim projektima i regulativi;
  • Mogućnost promocije vašeg poslovnog iskustva;
  • Pristup našoj ekskluzivnoj edukativnoj platformi;
  • Umrežavanje s kolegicama i kolegama na različitim stručnim i društvenim događanjima.
članstvo

Prijavnica

Članstvo formular
Ime i prezime:
Ime i prezime:
Ime profila iz web adrese: https://www.linkedin.com/in/profilename
Maksimalno 150 znakova
postani član xenergy

Izjava o zaštiti osobnih podataka

XEnergy poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka.
XEnergy obrađuje Vaše podatke u skladu s odredbama Uredbe EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka), Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) i ostalih relevantnih propisa koji se primjenjuju u Republici Hrvatskoj.
Slanjem Prijavnice dajete suglasnost i prihvaćate uvjete prikupljanja i obrade vaših podataka opisane u Prijavnici za članstvo.