Back
4. October 2024.

U rujnu prošle godine predstavljeni su rezultati natječaja za prvi mentorski program XEnergyja „Osnaživanje žena u energetskoj tranziciji“, usmjeren na mlade žene na početku poslovne karijere. Tijekom 10 mjeseci trajanja programa, njihovi mentori, iskusni poslovni ljudi, jednom mjesečno održavali su individualne sastanke s njima. Oni su bili prilika za razmjenu iskustva i, od strane mentora, savjetovanje i usmjeravanje manje iskusnih kolegica.

Nakon uspješno završenog prvog mentorskog programa, njegova voditeljica Martina Biondić najavila je raspisivanje natječaja za drugu generaciju u okviru koje će naše izvrsne mentorice Minea Skok, Tina Jakaša, Sabina Škrtić, Martina Dragičević, Ivona Štritof, Marina Šaravanja, Vedrana Jelušić Kašić i Nataša Mlakar mentorirati mlade žene u području energetike, digitalnih tehnologija, upravljanja projektima te zelenih financija.

Natječaj za izbor mentijki bit će objavljen za koji dan, nakon čega će stručna komisija odabrati sudionice i objaviti njihova imena u studenom.

Mlade kolegice, pozivamo vas da aplicirate za sudjelovanje u programu te tako dobijete toliko potreban vjetar u leđa na putu vašeg profesionalnog razvoja. Ne propustite ovu priliku!